
۴ ترفند ساده برای جلوگیری از سر رفتن غذا
یکی از مشکلات رایج در آشپزخانه که هر خانمی با آن مواجه میشود، سر رفتن غذا است. این اتفاق معمولاً زمانی رخ میدهد که هنگام پخت غذا، فقط یک لحظه از آن غافل شوید. در این صورت، غذای در حال پخت به بیرون قابلمه سر میرود و اجاق گاز را کثیف میکند.
به گزارش تجارت ایدهآل، در این مقاله، به چهار روش ساده و کاربردی برای جلوگیری از این مشکل اشاره خواهیم کرد.
۱. چرب کردن داخل قابلمه یکی از موثرترین روشها برای جلوگیری از سر رفتن غذا، چرب کردن داخل قابلمه است. کافی است حدود پنج سانتیمتر از اطراف قابلمه را با روغن چرب کنید. با این کار، حبابهای آب که بالا میآیند و معمولاً باعث سر رفتن غذا میشوند، با برخورد به روغن از بین میروند و دیگر غذایی سر نمیرود.
۲. استفاده از خلال دندان برای جلوگیری از سر رفتن غذا و کثیف شدن اجاق گاز، میتوانید یک خلال دندان را به صورت افقی بین درب قابلمه و بدنه آن قرار دهید. این روش باعث میشود که بخار به تدریج از قابلمه خارج شده و مانع از سر رفتن غذا میشود.
۳. استفاده از قاشق چوبی بزرگ یکی از ترفندهای قدیمی و مؤثر، استفاده از یک قاشق چوبی بزرگ است. کافی است قاشق چوبی را به صورت افقی روی قابلمه یا ظرف در حال جوشیدن قرار دهید. زمانی که محتویات قابلمه بالا میآید، برخورد حبابها به قاشق چوبی باعث میشود که از سر رفتن غذا جلوگیری شود.
۴. استفاده از یک تکه کره اگر میخواهید از سر رفتن غذا جلوگیری کنید، یک تکه کره به داخل قابلمه بیندازید. کره باعث میشود که حبابهای ناشی از جوشیدن غذا از بین رفته و غذای شما به راحتی روی اجاق باقی بماند.
در این مقاله به چهار روش ساده برای جلوگیری از سر رفتن غذا و کثیف شدن اجاق گاز اشاره کردیم. البته فراموش نکنید که برای اطمینان بیشتر، بهتر است هر چند وقت یکبار به غذای در حال پخت خود سر بزنید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا از سر رفتن جلوگیری شود.