کله پاچه در رتبه نخست فهرست بهترین غذاهای دل و روده‌ای جهان

طبق آخرین رتبه‌بندی منتشرشده توسط سایت TasteAtlas، کله پاچه با امتیاز ۴/۶ از ۵ در صدر فهرست بهترین غذاهای تهیه‌شده از دل و روده (اندام‌های داخلی) در جهان قرار گرفت.

به گزارش تجارت ایده آل، طبق آخرین رتبه‌بندی منتشرشده توسط سایت TasteAtlas، کله پاچه با امتیاز ۴/۶ از ۵ در صدر فهرست بهترین غذاهای تهیه‌شده از دل و روده (اندام‌های داخلی) در جهان قرار گرفت. این غذا، که از خوراک‌های سنتی ایرانی به شمار می‌رود، توانسته است در رقابت با دیگر غذاهای معروف از نقاط مختلف جهان، از جمله «آنتیکوشوس دِ کوره‌زون» از پرو در رتبه دوم و «کاکوره‌چ» از ترکیه در رتبه سوم، جایگاه اول را به دست آورد.

کله پاچه به عنوان یکی از غذاهای محبوب در ایران، به ویژه در میان صبحانه‌های ایرانی شناخته می‌شود و طرفداران زیادی در داخل و خارج از کشور دارد. این غذا که از سر و پاچه گوسفند تهیه می‌شود، همراه با ادویه‌جات مختلف سرو می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا