وعده افتتاح باند شرقی منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال در شهریور

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل‌ونقل کشور گفت: باند دوم منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال به طول ۱۵.۵ کیلومتر شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش تجارت ایده‌آل، هوشنگ بازوند با یادآوری این‌که پیشرفت فیزیکی کل منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال حدود ۸۷ درصد است، اظهار کرد: در حال حاضر حفاری تونل‌های این منطقه ۹۴ درصد، لاینینگ تونل‌ها ۷۵ درصد و احداث پل‌های مسیر ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی منطقه دو آزادراه تهران-شمال را پرتراکم ترین بخش آزادراه از نظر ساخت پل و تونل اعلام کرد و گفت: منطقه دو آزادراه تهران-شمال ۲۲ کیلومتر است و بخش اعظم مسیر از داخل ۶۰ رشته تونل به طول ۳.۶ کیلومتر و ۲۹ دستگاه پل بزرگ در باند رفت و برگشت به طول ۳.۶ کیلومتر عبور می‌کند که تونل‌های سه قلوی البرز هر کدام به طول ۶.۵ کیلومتر در این منطقه واقع شده است.

بازوند همچنین با اشاره به پیشرفت فیزیکی۳۷ درصدی باند برگشت تونل البرز افزود: باند برگشت این آزادراه نیز در سال ۱۴۰۶ آماده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان این که ۱۶ هزار میلیارد تومان تاکنون در منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال هزینه شده است، اضافه کرد: برای اتمام عملیات اجرایی باقیمانده مسیر ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار  نیاز است.

مدیرعامل شرکت ساخت کاهش ۳۰ دقیقهزمان سفر را از مهمترین مزایای بهره‌برداری از این منطقه دانست و اظهار کرد: کاهش ۶.۵ کیلومتر از طول مسیر فعلی جاده چالوس-کرج، حذف گردنه‌های کندوان و افزایش ایمنی در محور، اصلاح قوس‌های موجود و تسهیل در تردد به همراه کاهش مصرف سوخت از دیگر مزایای منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال محسوب می‌شود.

به گزارش تسنیم، ابان‌ماه سال ۱۴۰۱ رئیس سابق بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از منطقه ۲ آزادراه تهران – شمال با اشاره به این‌که سال گذشته (۱۴۰۰) تونل البرز شرقی به طول ۶.۴ کیلومتر افتتاح شد و قول دادیم ادامه منطقه ۲ با سرعت کار شود، گفته بود: متعهدیم تا پایان سال باند رفت منطقه ۲ را به اتمام برسانیم و آن را برای عبور خودروها آماده کنیم. اگر بتوانیم تأسیسات و مخصوصاً جت‌فن‌ها را آماده کنیم تا آخر سال عبور ایمن را برای مردم فراهم می‌کنیم اما ممکن است در بهار سال آینده خودروها بتوانند از این باند تردد داشته باشند.

پرویز فتاح با اشاره به اینکه منطقه ۲ آزادراه تهران – شمال ۲۲ کیلومتر طول دارد که ۱۸ کیلومتر آن تونل و پل است افزود: این منطقه با فناوری ایرانی و پیمانکاران داخلی در حال ساخت است که تاکنون به قیمت روز ۱۱ هزار میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بابک, [18/12/1403 11:11 ق.ظ]