
نان مغزدار شیرینی، یک صبحانه یا عصرانه رویایی
نان مغزدار شیرینی، یک صبحانه یا عصرانه رویایی.
به گزارش تجارت ایدهآل،نان مغزدار شیرینی، یک صبحانه یا عصرانه رویایی
مواد لازم برای این نان مغز دار:
شیر ۱۹۰میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)
خمیر مایه ۸گرم(یک قاشق غذاخوری)
شکر ۳۰گرم(یک قاشق غذاخوری)
وانیل ۱۶گرم(نصف قاشق چایخوری)
کره۳۵گرم
تخممرغ ۱عدد
آرد ۴۰۰گرم(چهار پیمانه) با احتیاط
نمک ۴گرم
شکلات یا نوتلا ۲۰۰گرم
شکر به میزان لازم برای دیزاین
نکته ها
شیر نباید خیلی داغ یا سرد باشه (حدودا ۳۷تا۴۰درجه سانتی گراد)
برای لطیف شدن خمیر باید خوب ورز داده بشه.
خمیر باید حتماً جای گرم باشه تا عمل بیاد و نون خوش بافت تری داشته باشید.
وقتی مواد شکلاتی داخل خمیر گذاشتید خوب اطرافش رو ببندید تا موقع سرخ شدن وا نره.
بلافاصله بعد از سرخ شدن توی شکر بزنید.
اگه شیر نداشتید از آب استفاده کنید.
شیر ولرم رو با خمیر مایه و شکر و وانیل توی ظرفی هم بزنید بذارید ۱۵دقیقه توی جای گرم عمل بیاد. بعد کره آب شده رو اضافه کنید (به دمای محیط رسیده) مخلوط کنید. تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید مخلوط که شد. آرد و نمک رو اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر لطیف بشه. حالا بذارید یک ساعت توی جای گرم عمل بیاد. بعد پف خمیر رو بگیرید به ۱۲قسمت (۵۸گرمی)تقسیم کنید با کمک وردنه بازش کنید داخلش رو شکلات تخته ای… نوتلا… مربا… کرم لوتوس… کرم پسته… کرم فندق.. هرچیزی خودتون دوست دارید بذارید. لبه های خمیر رو خوب بهم بچسبانید بذارید نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
توی تابه روغن بریزید داغ که شد حرارت رو کم کنید بعد نان ها رو بذارید داخلش روی حرارت ملایم سرخ کنید. بعد بزنید داخل شکر و بذارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافه بره.
دمای فر از قبل گرم شده دمای۱۶۰درجه به مدت ۱۵الی ۲۵دقیقه. حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره ممکن بیشتر یا کمتر زمان بخواد. برای اینکه خشک نشه یک لیوان آب هم داخل فر قرار بدید.