
طرز تهیه بستنی خشک خانگی برای مهمانیها و دورهمیهای شبانه
بستنی خشک، که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است، را میتوانید به راحتی در خانه و بدون نیاز به تجهیزات پیچیده تهیه کنید.
به گزارش تجارت ایدهآل، با استفاده از این دستور ساده، مهمانیها و دورهمیهای خود را، جذابتر کنید. در ادامه روش تهیه این دسر خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم:
- شیر پرچرب: ۶ فنجان
- شکر: ۸ قاشق غذاخوری
- کره: ۳ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- مغز پسته: نصف فنجان
- زرده تخممرغ: ۴ عدد
- پودر ثعلب: ۲ قاشق چایخوری سر پر
- وانیل: یک قاشق چایخوری
زمان آمادهسازی: ۳ ساعت
مدت پخت: ۲۴ ساعت
تعداد: ۴ نفر
روش تهیه:
- ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید. زردهها را با یک لیوان شکر مخلوط کرده و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید. سپس شیر را به آرامی و قاشق قاشق به مواد اضافه کنید تا زردهها لخته نشوند. این کار را تا زمانی که مواد به غلظت ماست برسند ادامه دهید.
- پودر ثعلب را با ۲ قاشق چایخوری شکر ترکیب کنید و سپس باقیمانده شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا مخلوط زرده و شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
- خامه را به مواد اضافه کرده و همه مواد را به مدت ۸ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. پس از آن، مواد را از صافی ریز عبور دهید و داخل فریزر قرار دهید.
- بعد از ۲ ساعت، بستنی را از فریزر خارج کرده و ظرف را روی یک کاسه یخ قرار دهید. به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سپس دوباره در فریزر بگذارید. این کار را ۵ بار تکرار کنید تا مواد به صورت جامد درآید.
- حالا بستنی آماده است! قالب دلخواه خود را انتخاب کرده و بستنی را در آن بریزید. سپس بستنیهای برشخورده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شوند.
نکته: برای داشتن بستنیای غلیظ و خوشمزه، استفاده از شیر پرچرب پیشنهاد میشود.