راهنمای تهیه کباب کوبیده خانگی با عطر و طعمی فوق‌العاده

به گزارش تجارت ایده‌آل، کباب کوبیده بازاری
مواد لازم:
سردست گوساله 🍖: ششصدگرم
قلوه گاه گوسفندی🥩: چهارصدگرم
پیاز سفید🧄: سیصد گرم
نمک🧂: دوقاشق چایخوری

فلفل سیاه🌶: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین🥄: یک قاشق چایخوری
نکته:
اگه این نکته هارو رعایت کنید یک کباب بازاری درجه یک دارید
📌پیاز رو با رنده درشت رنده کنید وبه مدت یک ساعت دریخچال قرار بدید
📌آب پیاز را کامل نگیرید
📌مواد رو به مدت پنج دقیقه کف مال کنید و ویکساعت دریخچال قراربدید وبعد به سیخ بکشید
📌مایع کباب و سیخ باید کاملا سرد باشه
📌من برای هر سیخ از صدگرم مایع کباب استفاده کردم
📌اگه واسه به سیخ کشیدن کباب مشکل دارید می تونید از دستگاه کباب زن هم استفاده کنید
📌منقل رو آماده کنید وقتی که خاکستر روی زغال نشست سیخ های کباب رو روی منقل قرار بدید
📌تازمانی که گوشت تغییر رنگ نداده هر پنج ثانیه یکبار سیخ هارو بچرخونید که گوشت از سیخ نریزه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا