تأمین کامل نیاز بازار گوشت و تخم‌مرغ در ماه رمضان از طریق تولیدات داخلی

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که با نزدیک شدن به ماه رمضان، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین نیاز بازار گوشت قرمز و سفید انجام شده و تمامی نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی تأمین خواهد شد.

به گزارش تجارت ایده‌آل، محمدابراهیم حسن‌نژاد، روز جمعه در آستانه ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: «در سال ۱۴۰۲، تولید گوشت قرمز به حدود ۹۰۸ هزار تن رسید که در سال جاری با افزوده شدن ۱۶ هزار تن، این رقم به ۹۲۳ هزار تن خواهد رسید. بخشی از این افزایش تولید به دلیل احیای دام‌های مولد پس از خشکسالی‌های سال‌های گذشته است.»

وی همچنین به اقدامات انجام‌شده برای تنظیم بازار مرغ و تخم‌مرغ اشاره کرد و افزود: «در یک ماه گذشته، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری و ذخیره‌سازی شده است. در مورد تخم‌مرغ نیز تولیدات داخلی بیش از نیاز کشور بوده و در سال جاری بیش از ۱۳۵ هزار تن تخم‌مرغ صادر شده است.»

حسن‌نژاد تأکید کرد که با توجه به افزایش تولیدات داخلی و ذخیره‌سازی مناسب، نیاز بازار گوشت قرمز، سفید و تخم‌مرغ در ماه رمضان به‌طور کامل تأمین خواهد شد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا