انتقاد معاون وزیر ارتباطات از نگاه به رمزارز با عینک پولی

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه وقتی یک نهاد صرفاً با عینک «پول» به پدیده‌ای چندوجهی نگاه می‌کند، نتیجه سیاست‌هایی خواهد بود که یا بیش‌ازحد بازدارنده‌اند یا غیرواقعی،گفت:تفکیک تنظیم‌گری رمزپول و رمزارز غیرمتمرکز یک ضرورت است.

به گزارش تجارت ایده‌آل، احسان چیت ساز معاون سیاستگذاری، برنامه ریزی، توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به سیاست‌گذاری متمرکز حوزه رمز ارز در بانک مرکزی، گفت: تجارب تنظیم‌گری جهان نشان میدهد، تمرکز رگولاتوری رمزارزها در بانک مرکزی نه‌تنها غیرکارآمد است، بلکه از نظر حقوقی و اقتصادی یک چالش راهبردی است.

وی تاکید کرد: سکوهای تبادل رمزارز، کیف‌پول‌های دیجیتال، پلتفرم‌های دیفای، همگی بخشی از اقتصاد دیجیتال‌اند. وزارت ارتباطات مسئول توسعه این اقتصاد است و باید در تدوین مقررات پشتیبان این فعالیت‌ها سهیم باشد.

سیاست‌های بازدارنده یا غیرواقعی نتیجه نگاه صرفاً پولی به رمز ارز

چیت ساز با بیان اینکه وقتی یک نهاد صرفاً با عینک «پول» به پدیده‌ای چندوجهی نگاه می‌کند، نتیجه سیاست‌هایی خواهد بود که یا بیش‌ازحد بازدارنده‌اند یا غیرواقعی، گفت: در هند دخالت بیش‌ازحد بانک مرکزی (RBI) باعث شد بازار کریپتو برای دو سال کاملاً بلوکه شود تااینکه دیوان عالی آن را در ۲۰۲۰ لغو کرد!

معاون وزیر ارتباطات اظهار کرد: تفکیک تنظیم‌گری رمزپول، رمزارز غیرمتمرکز، استیبل‌کوین‌ها و توکن‌های کاربردی هم یک ضرورت است. علاوه بر این، باید محیط تست کنترل‌شده برای شرکت‌های نوآور ایجاد و ذخیره دارایی‌های آنها را به‌صورت پیوست رصد کرد.

بانک مرکزی , رمزارز , وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا