کیک باقلوا؛ یک دسر مجلل برای جشن‌ها و مناسبت‌ها

طرز تهیه کیک باقلوا را در این فیلم مشاهده کنید.

به گزارش تجارت ایده‌آل، مواد لازم:
(مواد رو برای قالب ۱۰در ۲۰ و قالب استوانه ۱۵ براتون مینویسم رفقا)⠀
برای کیک:(قالب ۱۰در۲۰)⠀
آرد🥡:۶۵گرم⠀
پودر پسته💚:۵۰گرم⠀
پودر هل🌺:۱/۲ق‌چ⠀

بیکینگ پودر🥄:۱,۱/۲ق‌چ⠀
نمک🧂:۱/۸ق‌چ⠀
تخم‌مرغ🥚:۲عدد کوچیک(۵۵تا ۵۹گرم)⠀
وانیل🌸:۱/۲ق‌چ⠀
شکر🍚:۵۰گرم⠀
روغن مایع🫗:۶۰گرم⠀
گلاب🌹:۳۵گرم⠀
برای شربت (این مواد برای هر دو قالب اوکیه):⠀
شکر🍚:۲۵گرم⠀
آب💧:۷۰گرم⠀
گلاب🌹:۳۰گرم⠀
زعفران💛:۲ق‌چ⠀

پودر هل🌺:۱/۲ق‌چ⠀
مواد لازم برای قالب ۱۵ استوانه:⠀
آرد:۱۱۰گرم⠀
پودر پسته:۷۵گرم⠀
پودر هل:۱ق‌چ⠀
نمک:۱/۴ق‌چ⠀
تخم‌مرغ:۲عدد بزرگ (۶۵تا۷۰گرم)⠀
شکر:۷۵گرم⠀
وانیل:۱ق‌چ⠀

روغن مایع:۱۰۰گرم⠀
گلاب:۵۰گرم⠀
برای فر: هر دو قالب تو دمای ۱۷۵به مدت ۳۰دقیقه برای فرهای برقی/ برای فرهای گازی ۱۸۰تا ۱۹۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه باید بپزن.(تست خلال دندون انجام بدید تا مطمیٔن بشید کاملا پختن)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا