کیک باقلوا؛ یک دسر مجلل برای جشنها و مناسبتها
طرز تهیه کیک باقلوا را در این فیلم مشاهده کنید.
به گزارش تجارت ایدهآل، مواد لازم:
(مواد رو برای قالب ۱۰در ۲۰ و قالب استوانه ۱۵ براتون مینویسم رفقا)⠀
برای کیک:(قالب ۱۰در۲۰)⠀
آرد🥡:۶۵گرم⠀
پودر پسته💚:۵۰گرم⠀
پودر هل🌺:۱/۲قچ⠀
بیکینگ پودر🥄:۱,۱/۲قچ⠀
نمک🧂:۱/۸قچ⠀
تخممرغ🥚:۲عدد کوچیک(۵۵تا ۵۹گرم)⠀
وانیل🌸:۱/۲قچ⠀
شکر🍚:۵۰گرم⠀
روغن مایع🫗:۶۰گرم⠀
گلاب🌹:۳۵گرم⠀
برای شربت (این مواد برای هر دو قالب اوکیه):⠀
شکر🍚:۲۵گرم⠀
آب💧:۷۰گرم⠀
گلاب🌹:۳۰گرم⠀
زعفران💛:۲قچ⠀
پودر هل🌺:۱/۲قچ⠀
مواد لازم برای قالب ۱۵ استوانه:⠀
آرد:۱۱۰گرم⠀
پودر پسته:۷۵گرم⠀
پودر هل:۱قچ⠀
نمک:۱/۴قچ⠀
تخممرغ:۲عدد بزرگ (۶۵تا۷۰گرم)⠀
شکر:۷۵گرم⠀
وانیل:۱قچ⠀
روغن مایع:۱۰۰گرم⠀
گلاب:۵۰گرم⠀
برای فر: هر دو قالب تو دمای ۱۷۵به مدت ۳۰دقیقه برای فرهای برقی/ برای فرهای گازی ۱۸۰تا ۱۹۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه باید بپزن.(تست خلال دندون انجام بدید تا مطمیٔن بشید کاملا پختن)