چگونه بامیه را بدون تغییر رنگ تا یک سال در فریزر نگه داریم؟

بامیه یکی از صیفی‌جات محبوب تابستانی است که علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از مواد مغذی و فیبر است. این سبزی پرخاصیت در تهیه غذاهای مختلفی مانند خورش بامیه، که در استان‌هایی چون کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان و فارس محبوب است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش تجارت ایده‌آل، اگر می‌خواهید بامیه را برای مدت طولانی بدون تغییر رنگ و کیفیت در فریزر نگه دارید، کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

  1. بامیه‌های تازه، کوچک و سبزرنگ انتخاب کنید.
  2. آن‌ها را در آب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید.
  3. بامیه‌ها را کاملاً شسته و کلاهک آن‌ها را جدا کنید.
  4. مقداری آب بجوشانید و بامیه‌ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه در آن قرار دهید.
  5. بلافاصله بامیه‌ها را در آب سرد ریخته و سپس آبکش کنید.
  6. آن‌ها را داخل کیسه فریزر بدون هوای اضافه بسته‌بندی کنید.
  7. کیسه‌ها را در فریزر قرار دهید.

با این روش، بامیه‌ها تا یک سال بدون تغییر رنگ و طعم در فریزر باقی می‌مانند و شما می‌توانید در هر زمان از سال، خورش بامیه تازه و خوش‌طعم تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا