آخرین خبر از همسان سازی حقوق بازنشستگان در تیرماه ۱۴۰۳/ افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان اعمال می‌شود؟

در ادامه سایت اقتصادایران جدیدترین اخبار از همسان سازی حقوق بازنشستگان در تیرماه 1403 را می خوانید.

به گزارش اقتصادایران، خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از تصویب برنامه هفتم توسط هیات وزیران، در ادامه به جزئیات این خبر می پردازیم:

در بند الحاقی یک ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه، برای عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز همسان سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر مشمول کسور شاغلان مشابه و هم‌تراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه به نحوی عمل کند که در سال اول (۱۴۰۳) معادل ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم (۱۴۰۴ و ۱۴۰۵) هرکدام ۳۰ درصد مابه‌التفاوت حقوق تا ۹۰ درصد یاد شده در حقوق بازنشستگان اعمال شود.

خبر خوب اینکه بنا به گفته رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه کشور، آئین‌نامه اجرایی این بند از برنامه هفتم توسعه به تصویب هیات وزیران رسیده و به‌زودی مبلغ علی‌الحساب همسان سازی حقوق بازنشستگان واریز خواهد شد.

داود منظور، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «بازنشستگان عزیز! الوعده وفا؛ خبرهای خوشی در راه است. با عنایت به تصویب آئین‌نامه اجرایی همسان سازی حقوق بازنشستگان در جلسه روز یکشنبه (۳ تیرماه) هیات دولت، در روزهای آینده مبلغی به‌صورت علی‌الحساب در وجه بازنشستگان گرامی پرداخت خواهد شد تا پس از صدور احکام متناسب‌سازی، تسویه قطعی به عمل آید.

منابع مالی موردنیاز برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق‌های دولتی از محل افزایش یک درصد مالیات ارزش‌افزوده به مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

همچنین برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، در قانون بودجه امسال پیش‌بینی شده است که دولت ۱۳۰ هزار میلیارد تومان از بدهی خو را به تأمین اجتماعی پرداخت کند تا همسان‌سازی اجرایی شود.

منبع: اندیشه معاصر

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

  1. دولت با دست کردن در صندوق تامین اجتماعی با بدهی بالغ بر ۷۲۰,۰۰۰میلیارد تومانی به آن صندوق باعث تباهی زندگی بازنشستگان تامین اجتماعی شد تأمین اجتماعی بخاطر همین بدهی دولت از صندوق تامین اجتماعی نمی تواند به قوانین خود(مثلاً مواد ۵۴ ، ۹۶ ، ۱۱۱ و …) به اصل ۲۹ قانون اساسی و … عمل نمی کند و بازنشسته برای پرکردن شکم خود مجبور به کارکردن زیر حداقل حقوق است ، پول صفرتاصد درمان رایگان را بازنشسته داده و هرماهه مبلغ قابل توجهی از مستمری اش را می دهد (کسر ۲٪ ماده ۸۹) اما تأمین اجتماعی به تعهداتش عمل که نمی کند واسطه هائی را وارد میدان کرده تا بعنوان تکمیلی پول غیرقانونی از بازنشسته بگیرد اما ناقص هم خدمات نمی دهد ، تکمیلی هم واسطه هائی نظیر اکمل و طلائی و … را وارد میدان کرده تا از بازنشسته پول غیرقانونی بگیرد و هیچگاه درمان را کامل نکرده و بازنشسته را به فلاکت کشانده اند ، بازنشسته ای که در زمان اشتغال مسئول تولید کشور بوده و حق بیمه بازنشستگی را پرداخت کرده بخاطر دست درازی دولت به صندوق تامین اجتماعی ، در بدبختی ، فقر و فلاکت دوران بازنشستگی اش را سپری می کند .
    ——
    بازنشسته لازم است معنای دو لفظ *همسان سازی* و *متناسب سازی* را بخوبی بداند و به تفاوت این دو اشراف کامل داشته باشد :
    *با متناسب سازی هرگز مستمری بازنشسته به 90٪ حقوق شاغلین نمی رسد*
    – *همسان سازی* یعنی حقوق بازنشسته *همسان حقوق شاغل* شود ‌. (مصوبه سال ۱۴۰۳ برنامه هفتم توسعه ، رساندن مستمری بازنشستگان به ۹۰٪ حقوق شاغلین)

    — *متناسب سازی* یعنی پایه مستمری بازنشسته *متناسب نگه داشتن شود با ضریب پایه حقوق زمانیکه بازنشست شده است(بازنشسته پول متناسب سازی را در سنوات اشتغال داده است) .* (وظیفه تأمین اجتماعی است و حق ندارد آنرا ۹۰٪ کند)
    دولت با بدهی بیش از ۷۲۰,۰۰۰ میلیارد به تأمین اجتماعی ، زندگی بازنشستگان را به فلاکت کشاند ، دولت دست در صندوق خصوصی تأمین اجتماعی می کند ، بازنشستگان باید سرافکنده زندگی فلاکت باری را پس از مسئولیت در تولید کشور در زمان بازنشستگی متقبل شوند .
    ———
    ما بازنشستگان دو طلب در فیش حقوقی داریم :
    – متناسب سازی که وظیفه ۱۰۰ درصدی سازمان تأمین اجتماعی است و حق ندارد آنرا ۹۰٪ کند .
    – همسان‌سازی مصوب برنامه هفتم توسعه دولت

    بازنشسته حق قانونی اش است که هم متناسب سازی را بخواهد هم همسان‌سازی .
    ——-
    متناسب سازی هائی که از سالهای قبل طلبکاریم :
    – ۱۰۰٪ سال ۱۳۹۹
    – ۲۵٪ سال ۱۴۰۰
    – ۱۰۰٪ سال ۱۴۰۱
    – ۱۰۰٪ سال ۱۴۰۲
    – ۱۰۰٪ سال ۱۴۰۳ (امسال زرنگ بازی کردند از ۹۰٪ همسان‌سازی که برنامه هفتم توسعه گذاشتن کنار متناسب سازی ، کی به کیه هیچکس متوجه نخواهد شد .)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا