نکاتی ساده برای کاهش نفخ

نفخ همان احساس پر بودن بیش از حدی است که پس از خوردن مقدار زیادی غذا تجربه می‌کنید.

به گزارش تجارت ایده‌آل،نفخ همان احساس پر بودن بیش از حدی است که پس از خوردن مقدار زیادی غذا تجربه می‌کنید. این مشکل ممکن است به دلیل نوع غذا، سرعت مصرف، یا میزان بالای نمک، چربی و شکر باشد که باعث گاز، افزایش وزن، یبوست یا احتباس آب می‌شود. همچنین برخی بیماری‌های گوارشی مانند سلیاک، کرون، سندرم روده تحریک‌پذیر و کولیت اولسراتیو می‌توانند احتمال نفخ را افزایش دهند.

۱. غذاهای گازدار

حبوبات مانند لوبیا منبع عالی فیبر و پروتئین هستند، اما دارای ترکیبی به نام رافینوز نیز می‌باشند که باکتری‌ها هنگام تجزیه آن گاز تولید می‌کنند. این موضوع می‌تواند منجر به نفخ شود. سبزیجاتی مانند بروکلی، کلم و کلم بروکسل نیز حاوی این ترکیب هستند. بدن شما ممکن است به مرور زمان به این غذاها عادت کند. استفاده از داروهای بدون نسخه می‌تواند به هضم راحت‌تر این مواد کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا