معجزه کلم بروکلی بر کاهش قند خون!

تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکیب موجود در جوانه کلم بروکلی ممکن است در درمان پیش دیابت موثر باشد.

به گزارش تجارت ایده‌آل؛ محققان دانشگاه گوتنبرگ در سوئد دریافتند که سولفورافان، ترکیبی که در جوانه‌های بروکلی یافت می‌شود، ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت کمک کند.

این مطالعه نشان داد که این ترکیب برای افرادی که دارای انواع متابولیسم خاص و باکتری خاص روده هستند، بهتر عمل می‌کند.

در حالی که این مطالعه نشان می‌دهد که سولفورافان می‌تواند برای درمان شخصی تر استفاده شود، متخصصان تاکید می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم هنوز کلید مدیریت پیش دیابت هستند.

پیش دیابت زمانی اتفاق می‌افتد که سطح قند خون فرد فراتر از محدوده طبیعی باشد اما هنوز به آستانه تشخیص دیابت نوع ۲ نرسیده باشد.

پیش از این، محققان دریافتند که سولفورافان، ماده‌ای در جوانه‌های بروکلی، می‌تواند به دیابت نوع ۲ کمک کند. در یک مطالعه در سال ۲۰۱۷، بیمارانی که دوزهای بالای سولفورافان مصرف کردند، سطح قند خون بسیار پایین‌تری داشتند.

این تحقیق جدید شامل ۸۹ فرد مبتلا به قند خون ناشتا، که نشانگر کلیدی پیش دیابت است، بود.

شرکت کنندگان همچنین دارای اضافه وزن یا چاقی بودند و بین ۳۵ تا ۷۵ سال سن داشتند.

به مدت ۱۲ هفته، به شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی سولفورافان یا دارونما داده شد، در حالی که نه محققان و نه شرکت‌کنندگان نمی‌دانستند چه کسی کدام درمان را دریافت کرده است. در مجموع ۷۴ شرکت کننده تمام مراحل مطالعه را با موفقیت به پایان رساندند.

این مطالعه نشان داد شرکت‌کنندگانی که ترکیب سولفورافان را مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کردند، به طور متوسط کاهش بیشتری در سطح قند خون ناشتا داشتند.

تفاوت بین دو گروه معنی دار بود. هنگام بررسی زیرگروه‌های بالینی خاص، یک اثر حتی واضح‌تر مشاهده شد.

بیشترین پیشرفت‌ها در افراد مبتلا به علائم اولیه دیابت مرتبط با افزایش سن، BMI نسبتاً پایین‌تر در چارچوب مطالعه، مقاومت کم به انسولین، شیوع کم بیماری کبد چرب و ترشح کمتر انسولین مشاهده شد.

محقق ارشد، دکتر «آندرس روزنگن»، از دانشگاه گوتنبرگ، گفت: «ما دریافتیم که سولفورافان، ترکیبی که به میزان زیادی در سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی وجود دارد، گلوکز خون را در افراد مبتلا به پیش دیابت کاهش می‌دهد. در مراحل اولیه دیابت، تولید گلوکز از کبد افزایش می‌یابد. سولفورافان به طور خاص با افزایش تولید گلوکز تداخل می‌کند و آن را کاهش می‌دهد. با انجام این کار، گلوکز خون ناشتا در سطوح پایین‌تری حفظ می‌شود که مفید است.»

روزنگرن افزود: «ما همچنین دریافتیم افرادی که دارای فراوانی بالایی از یک میکروب خاص روده هستند که پیش‌ساز غیرفعال را به سولفورافان فعال تبدیل می‌کند، تأثیر بیشتری دارند.»

مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا