مصرف خیار و تاثیر آن در کاهش بوی بد دهان

خیار به دلیل محتویات آب، فیبر و ترکیبات فتوشیمیایی خود می‌تواند به رفع بوی بد دهان کمک کند. خشکی دهان یکی از علل رایج بوی بد دهان است.

به گزارش تجارت ایده آل؛ جالب است بدانید که بیش از ۹۵ درصد از ساختار خیار را آب تشکیل می‌دهد که این ویژگی آن را به یک غذای آبرسان تبدیل می‌کند. زمانی که میزان آب بدن کاهش می‌یابد، تولید بزاق دهان نیز کاهش یافته و این می‌تواند منجر به بوی بد دهان شود. مصرف خیار می‌تواند به آبرسانی دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.

علاوه بر این، خیار حاوی ترکیبات گیاهی مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و در کاهش باکتری‌هایی که عامل بوی بد دهان هستند، موثر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا