لبو پلو غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

ویدیوی پخت لبو پلو غذای خوشمزه و سنتی ایرانی را ببینید.

به گزارش تجارت ایده‌آل،لبو پلو غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

مواد لازم براى ۴نفر:

سینه ى مرغ خرد شده ۵۰۰گرم

پیاز متوسط ۲عدد

لبوى متوسط ۴عدد (۲عدد براى داخل پلو ۲عدد براى ته دیگ)

برنج ۳/۵پیمانه

زرشک خلال بادام و پسته به میزان لازم

زعفران دمکرده به میزان لازم

شکر، نمک، آب لیمو ترش براى لبو به میزان لازم

.پیاز ها رو خلالی خرد و در ترکیب کره و روغن خوب تفت دادم بعد از اضافه مردن ادویه ها سینه هاى مرغ رو مکعبى خرد کردم و به پیازها اضافه کردم و تفت دادم تا کامل پخته و سرخ بشن

خلال پسته و بادام و زرشک و زعفران را به مرغ ها اضافه و از روى حرارت برداشتم

نیمى از لبو رو رشته اى کردم و با کره کمى تفت دادم بعد هم به استکان آب إضافه کردم و با در بسته اجازه دادم نرم بشه

نمک، شکر، آبلیمو رو اضافه کردم و وقتى به روغن افتاد و آبش تبخیر شد از روى حرارت برداشتم

دوعدد لبوى خام رو حلقه اى برش دادم کف قابلمه روغن ریختم و کاغذ روغنى انداختم

کمى زعفران دمکرده و لبوها رو روى هم و به صورت فشرده چیدم، لبوها در حین پخت جمع میشن و اگه ته دیگ رو فشرده نچینید ظاهر خوبى بعد از پخت نخواهد داشت

نیمى از برنج آبکش شده، مرغ و لبوها و مابقى برنج رو به ترتیب داخل قابلمه ریختم و فشرده کردم، در آخر مقدارى زعفران دمکرده و کره روى برنج گذاشتم و اجازه دادم با شعله ى ملایم ۴۰،۵۰دقیقه خوب دم بکشه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا