قیمت نان بربری، سنگک، تافتون و فانتزی گران شد

چهارمحال و بختیاری به جمع استان‌هایی پیوست که قیمت نان آزادپز در آن افزایش یافته است.

به گزارش تجارت ایده‌آل،  با حذف یارانه آرد صنف و صنعت و واگذاری اختیار نرخ‌گذاری نان به استانداران، موج افزایش قیمت نان آزادپز به‌تدریج در استان‌های مختلف در حال اجراست.

در اردبیل نرخ رسمی نان در نانوایی‌های آزادپز اعلام شده؛ سنگک ۱۶ هزار، بربری ۱۵ هزار، فطیر ۱۹ هزار و لواش ۳,۵۰۰ تومان قیمت‌گذاری شده است. با این حال ۹۵ درصد نانوایی‌های این استان همچنان با آرد دولتی فعالیت می‌کنند و قیمت نان در این نانوایی‌ها هنوز تغییر نکرده است.

در تبریز نیز برخی نانوایان آزادپز پیش از ابلاغ رسمی نرخ‌ها قیمت‌ها را افزایش داده‌اند؛ به‌گونه‌ای که سنگک به ۲۰ هزار تومان رسیده و نرخ لواش تقریباً دو برابر شده است. طبق گفته فرماندار تبریز قرار است نرخ جدید نان در تبریز طی روزهای آینده به‌طور رسمی اعلام شود.

چهارمحال و بختیاری نیز از این قافله عقب نمانده و نرخ نان در نانوایی‌های آزادپز این استان افزایش یافته است. رضا فرهادیان، معاون برنامه‌ریزی فرمانداری شهرکرد اعلام کرده که با حذف یارانه آرد نوع ۶، قیمت آرد آزاد افزایش چشمگیری داشته است؛ به‌عنوان مثال آرد ۱۸ درصد سبوس‌گیری ویژه نان بربری از ۱۶ هزار به ۲۹,۵۰۰ تومان رسیده است.

به گفته او تغییر قیمت نان بر اساس آنالیز کارشناسی و مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان صورت گرفته و شامل نان‌های بربری، سنگک، تافتون و فانتزی می‌شود. نانوایی‌های دولتی مشمول این افزایش قیمت نیستند، اما پیشنهاد اصلاح نرخ آن‌ها نیز به وزارت کشور ارسال شده است. همچنین گشت‌های مشترک نظارتی در حال پیگیری تخلفات احتمالی نانوایان آزادپز هستند.

در تهران قیمت نان هنوز تغییر نکرده است اما در هفته‌های گذشته گزارش‌هایی در خصوص تخلف برخی نانوایی‌ها منتشر شده است. قیمت نان در تهران آخرین بار شهریور سال گذشته افزایش یافت.

۶ دیدگاه

  1. نانوایی های سنگکی درمنطقه۱۳قدرمنطقه۱۳قاسم ابادمنطقه۸وحیدیه تسلیحات ودیگرمناطق یک عددنان پنج هزارتومانی را در کارت خوان دوعددثبت وازمشتری ۱۰هزارتومن میگیرند.

  2. بیوجدانا زمان شاه ملعون درسال یک ریال رپ هی جنسی ضاف نمیشود ول الا رپزانه دارین دپسع رابرش مینید مگه روزن حقوق مارو هم اضاف میکنید که افزایش قیمت لحظه ای دارین حالمون اتون دیه بهم خورد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا