فقر روزافزون در آلمان به دلیل تورم بالا

انجمن رفاه برابری در آلمان در گزارشی از فقر روزافزون در این کشور به دلیل تورم بالا و روند سریع فقیرتر شدن فقرا خبر داد.

به گزارش تجارت ایده‌آل، روزنامه تاگس اشپیگل در مطلبی به فقر روزافزون در آلمان به دلیل تورم بالا اشاره کرده و نوشت: تورم بالا یکی از دلایل این مسئله است که حدود ۱۳ میلیون نفر در آلمان زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

بر اساس گزارش انجمن رفاه برابری (Paritätischer Wohlfahrtsverband)، فقرا در آلمان همواره فقیرتر می‌شوند و افرادی که تابعیت آلمانی ندارند، به ویژه تحت تأثیر این شرایط قرار می‌گیرند.

ارقام ارائه شده در این گزارش بر اساس نظرسنجی‌های اداره آمار فدرال تهیه شده است. در این گزارش آمده است که اگرچه میانگین درآمد افراد تحت تأثیر فقر از سال ۲۰۲۰ به طور اسمی از ۹۸۱ به ۱۰۹۹ یورو افزایش یافته است، اما به دلیل تورم بالا، درآمد تعدیل‌شده با قیمت از ۹۸۱ به ۹۲۱ یورو کاهش یافته است.

در نتیجه، انجمن رفاه برابری تخمین می‌زند که حدود ۱۳ میلیون نفر در این کشورتحت تأثیر فقر قرار دارند که این تقریباً ۱۵.۵ درصد از جمعیت را تشکیل می‌دهد که ۱.۱ درصد بیشتر از سال قبل است.

برای افرادی که تابعیت آلمان را دارند، این نرخ ۱۲.۸ درصد است، در حالی که برای افرادی که تابعیت آلمان را ندارند، ۳۰ درصد است.

این نرخ در برمن (۲۵.۹ درصد) و زاکسن-آنهالت (۲۲.۳ درصد) بالاترین میزان را دارد و در بادن-وورتمبرگ (۱۳.۲ درصد) و بایرن (۱۱.۸ درصد) پایین‌ترین میزان است.

آستانه فقر در آلمان برای افراد مجرد ۱۳۸۱ یورو در ماه و ۲۹۰۰ یورو برای یک خانواده چهار نفره با دو فرزند زیر ۱۴ سال است.

این گزارش بیان می‌کند که حدود ۱۲ درصد از افراد تحت تأثیر فقر، توانایی مالی گرم نگه داشتن خانه‌های خود را ندارند. در مقابل، این رقم برای جمعیت غیرفقیر کمی بیش از پنج درصد است. بر این اساس، ۴۹ درصد از فقرا نمی‌توانند سالی یک بار به تعطیلات یک هفته‌ای بروند، در حالی که این رقم برای جمعیت غیرفقیر کمی کمتر از ۱۶ درصد است.

یواخیم راک، مدیرعامل این انجمن، خواستار افزایش نرخ استاندارد کمک هزینه شهروندی برای مقابله با بحران فقر در این کشور شده است.

وی در این باره گفت: تنها یازده درصد از افراد تحت تأثیر فقر بیکار هستند. بنابراین هر کسی که مسئله فقر را به بحثی درباره کسانی که ادعا می‌شود از کار امتناع می‌کنند، تقلیل دهد، ساده‌انگار و منحرف‌کننده است.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا