غذایی که هر ساله ۲۰۰ نفر را به کام مرگ می‌فرستد

هر سال تقریباً ۲۰۰ نفر به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف این گیاه جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش تجارت ایده آل،  کاساوا، با اینکه کشنده‌ترین غذای جهان است و سالانه موجب مرگ ۲۰۰ نفر می‌شود، هنوز غذای محبوب میلیون‌ها نفر در سراسر جهان است.

کاساوا، ماده غذایی اصلی حداقل ۵۰۰ میلیون نفر در جهان است که سالانه از آن صدها میلیون تُن برای عرضه به مردم تولید می‌شود.

در هر کیلوگرم نوع شیرین گیاه کاساوا، ۲۰ میلی‌گرم سیانید وجود دارد اما در نوع تلخ‌ترین این گیاه تا ۱۰۰۰ میلی‌گرم سم سیانید یافت می‌شود.

بنابر تخمین سازمان بهداشت جهانی، هر سال حدود ۲۰۰ نفر بر اثر مسمومیت ناشی از مصرف این گیاه جان خود را از دست می‌دهند. اما از طرفی تعداد بسیاری از مردم این گیاه را به‌طور مرتب می‌خورند و مشکل جسمی هم ندارند.

علت مرگبار شدن این گیاه، اشتباه در تهیه غذا و دسر از این گیاه است. کاساوا، پیش از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در آب خیسانده و سپس کاملا پخته شود.

سیانید، فرد را به اختلال عصبی آتاکسی که سیستم عصبی و تنفسی را هدف می‌گیرد مبتلا می‌کند و در موارد جدی‌تر موجب مرگ می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا