
طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی؛ ساده، خوشمزه و فوقالعاده
سس آلفردو یک سس غلیظ و خوشمزه است که میتوانید آن را به راحتی در منزل آماده کرده و با پاستا، میگو یا فیله مرغ سرو کنید.
به گزارش تجارت ایدهآل، در اینجا طرز تهیه این سس محبوب و نکات ضروری برای داشتن یک سس آلفردو خوشمزه را برای شما آوردهایم.
مواد لازم برای سس آلفردو:
- خامه غلیظ: ۱ و ¾ پیمانه
- کره: ۶ قاشق غذاخوری
- حبه سیر: ۱ عدد
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سس آلفردو:
- ابتدا تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کره و خامه را داخل تابه ریخته و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
- زمانی که کره و خامه شروع به حباب زدن کردند، سیر رنده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط نسوزد.
- نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- پس از آماده شدن سس، حرارت را کاهش دهید تا سس گرم بماند.
نکات:
- به جای یک حبه سیر، میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید.
- اگر ترجیح میدهید، میتوانید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.
- برای تزیین سس آلفردو، جعفری یا ریحان تازه را میتوانید استفاده کنید.
پیشنهاد سرو:
این سس بیشتر با پاستای فتوچینی سرو میشود و میتوانید آن را همراه با میگو یا فیله مرغ کبابی نیز سرو کنید. همچنین این سس برای گیاهخواران نیز یک غذای مناسب است.
زمان آمادهسازی:
- زمان تهیه مواد اولیه: ۵ دقیقه
- زمان پخت: ۱۵ دقیقه
- این سس برای ۴ نفر مناسب است و در مجموع در ۳۰ دقیقه آماده سرو میشود.