
طرز تهیه تیرامیسو رافائلو؛ دسر جذاب و خوشمزه
تیرامیسو رافائلو یا تیرامیسو نارگیلی بافت بسیار لطیفی دارد و از ترکیب مواد تیرامیسو با شیر نارگیل و پودر نارگیل تهیه میشود.
به گزارش تجارت ایدهآل، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که در آن از ترکیب نوعی بیسکوییت خیس خورده با قهوه همراه با خامه استفاده میشود. تیرامیسو را علاوهبر قهوه با میوه و سسهای میوهای هم تهیه میکنند، مانند تیرامیسو موز، توت فرنگی و…. تیرامیسو رافائلو یا تیرامیسو نارگیلی نوعی تیرامیسو است که از ترکیب مواد تیرامیسو با شیر نارگیل و پودر نارگیل تهیه میشود و بافت بسیار لطیفی دارد. اگر دوست دارید این دسر متفاوت و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه تیرامیسو رافائلو همراه ما باشید.
مواد لازم
پنیر خامهای (ترجیحا ماسکارپونه): ۲۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر عسلی: ۱۷۵ گرم
خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۳۰ گرم
بیسکوییت لیدی فینگر: ۲ بسته
شیر نارگیل: ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل و شکلات رافائلو برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این تیرامیسو خوشمزه ابتدا خامه قنادی را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد. در مرحله بعد پنیر خامهای و وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید. در آخر شیرعسلی و پودر نارگیل را اضافه کنید و سی ثانیه با دور تند همزن برقی هم بزنید، سپس همزن را کنار بگذارید. شیر نارگیل را داخل یک ظرف بریزید. بیسکوییتهای لیدی فینگر را ابتدا داخل شیر نارگیل خیس کنید، سپس کف ظرف دسر مورد نظرتان کنار هم بچنید. از مایه خامهای مقداری روی بیسکوییتها بریزید و با قاشق پخش کنید و دوباره بیسکوییت لیدی فینگر خیس خورده در شیر نارگیل را روی مواد بچینید. این کار را تا جایی ادامه بدهید تا ظرف پر شود. لایه رویی دسر باید مواد خامهای باشد. روی دسر را با پودر نارگیل بپوشانید و دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر جا بیفتد. در آخر روی دسر را با شکلات رافائلو تزیین کنید، نوش جان.