طرح دوباره موضوع تعطیلی پنجشنبه ها در مجلس

سخنگوی کمیسیون اجتماعی از بررسی دوباره اصلاح لایحه تعطیلی روز پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی خبر داد.

به گزارش اقتصاد ایران، داداشی سخنگوی کمیسیون اجتماعی با اشاره به بررسی برخی پیشنهادات درخصوص مصوبه کمیسیون در اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری، بحث ساعات کاری کارکنان و افزایش یک روزه تعطیلات پایان هفته در جلسه امروز این کمیسیون، گفت: با توجه به اینکه اعضای کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون اصلی بررسی این لایحه در جلسات قبلی این اصلاحیه را مصوب کرده بود، بر مصوبه قبلی خود (تعطیلی پنجشنبه ها) تأکید کرد.

رای گیری دوباره موضوع تعطیلی پنجشنبه ها

وی افزود: همان مصوبه پیشین کمیسیون در صحن علنی مجلس طرح و رأی‌گیری خواهد شد.

منبع: مهر

نوشته های مشابه

۱۴ دیدگاه

  1. از اعضای محترم کمیسیون اجتماعی مجلس برای زحماتشان درباره تعطیلی پنجشنبه ها و رفع تبعیض 15 ساله بین تهران و شهرستان ها متشکریم.

    1. بعضی منتقدین، تعطیلی پنجشنبه ها را هدیه به کارمندان و ضربه به اقتصاد تلقی می کنند لیکن موارد ذیل را نادیده گرفته اند: 1- نرخ افزایش حقوق کارکنان همیشه کمتر از نرخ تورم بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای گذشته همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان در سالهای اخیر زیر خط فقر قرار گرفته اند.4-افزایش ضریب ناامیدی بین کارکنان . 5- افزایش سالهای سنوات اشتغال کارکنان از 30 سال به 42 سال برای بازنشستگی.

      1. از مسئولین محترم برای تعطیلی پنجشنبه ها و تنظیم ساعات کاری از 7 صبح تا 3 ظهر متشکریم. با این روش، دیگه به نهار هم نیازی نیست.

      2. از مسئولین محترم برای تعطیلی پنجشنبه ها و تنظیم ساعات کاری از ساعت 7 صبح تا 3 ظهر متشکریم. از این طریق در هزینه نهار نیز صرفه جویی خواهد شد.

      3. اکثر مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها چه کسانی هستند: 1- تعداد بسیار کمی افراد کم سواد که با تجارت و اقتصاد مدرن، آشنایی ندارند.2- تجار و سرمایه داران زالو صفت که بدون پرداخت حقوق واقعی کارکنان از آنان به شدت بهره کشی می کنند. 3- افراد خودفروخته که توسط تجار و سرمایه داران خودپسند، اجیر، تطمیع و تشویق می شوند که مخالفت کنند.4- افراد باسواد اما تطمیع شده توسط مخالفان. 5- افراد خائن به کشور که به دنبال تشدید نارضایتی در کارکنان دولت و اختلال در نظام اجرایی کشور و تبدیل خودی به غیرخودی هستند.6- افراد خائنی که به دنبال فروپاشی نهاد خانواده و افزایش مشکلات پیری جمعیت و فرزندآوری هستند تا زمینه فروپاشی خودبخودی کشور را فراهم کنند.7- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به مردم هستند که مجلس به مردم و خواسته های آنها هیچ توجهی ندارد.8- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به شهرستانی ها هستند که مسئولین به شهرستانی ها اهمیت نمی دهند.

    2. تعطیلی پنجشنبه ها هدیه نیست بلکه جبران موارد ذیل است : 1- افزایش حقوق کارکنان همیشه کمتر از نرخ تورم بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان از 30 سال به 42 سال برای بازنشستگی افزایش یافته است.

    3. به علت مشکلات معیشتی، روابط اعضای خانواده بسیار آسیب دیده و زندگانی شده زنده مانی، از مسئولین و نمایندگان محترم مجلس خواهشمندیم با تصویب تعطیلی پنجشنبه ها به تحکیم بنیاد خانواده مساعدت فرمایند.
      با تصویب تعطیلی پنجشنبه ها، از اینکه اجازه دادید فرزندان بیشتر در کنار پدر خانواده باشد بسیار سپاسگذاریم. کمبود غذایی را می توان تحمل کرد اما کمبود عاطفی، قابل تحمل نیست.
      در حال حاضر، خانواده ها زیر بار دردناک فشار معیشتی هستند تعطیلی پنجشنبه ها و درکنار هم بودن اعضای خانواده می تواند تا حدودی این درد را تسکین دهد.

    4. اکثر مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها چه کسانی هستند: 1- تعداد بسیار کمی افراد کم سواد که با تجارت و اقتصاد مدرن، آشنایی ندارند.2- تجار و سرمایه داران زالو صفت که بدون پرداخت حقوق واقعی کارکنان از آنان به شدت بهره کشی می کنند. 3- افراد خودفروخته که توسط تجار و سرمایه داران خودپسند، اجیر، تطمیع و تشویق می شوند که مخالفت کنند.4- افراد باسواد اما تطمیع شده توسط مخالفان. 5- افراد خائن به کشور که به دنبال تشدید نارضایتی در کارکنان دولت و اختلال در نظام اجرایی کشور و تبدیل خودی به غیرخودی هستند.6- افراد خائنی که به دنبال فروپاشی نهاد خانواده و افزایش مشکلات پیری جمعیت و فرزندآوری هستند تا زمینه فروپاشی خودبخودی کشور را فراهم کنند.7- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به مردم هستند که مجلس به مردم و خواسته های آنها هیچ توجهی ندارد.8- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به شهرستانی ها هستند که مسئولین به شهرستانی ها اهمیت نمی دهند. به این ترتیب در 16 استان مرزی کشور اتفاقاتی خواهد افتاد که به نفع دشمن خواهد بود.

    5. طلا معیار بین المللی برای سنجش ارزش پول است. حقوق کارمندان با افزایش سالانه حدود 20 درصد، در هر چهار سال 2 برابر می شود؛ درصورتیکه در طی چهار سال گذشته، قیمت طلا(سکه) حدود 5 برابر شده است. این یعنی، ارزش حقوق کارمندان به اندازه دو پنجم چهار سال قبل گردیده است. اگر عدالت برقرار باشد متناسب با کاهش ارزش حقوق کارکنان روزهای کاری هم باید کاهش یابد. دو پنجم یک ماه، معادل 12 روز است، چون کارکنان فقط به اندازه 12 روز در ماه حقوق می گیرند پس باید 12 روز هم کار کنند که معادل سه روز کار در هفته و چهار روز تعطیلی در هفته است. متاسفانه با وجود اینکه هم اکنون، کارفرمایان 18 روز در ماه، معادل 4 روز در هفته، حقوق کارمندان را به هیچ وجه پرداخت نمی نمایند ولی با اکراه با تعطیلی پنجشنبه ها موافقت می کنند!!!

    6. تعطیلات رسمی شامل تعطیلاتی است که در قانون اساسی ذکر شده و در آن به منظور بزرگداشت واقعه ای خاص یا انجام فریضه ای معین، روز مشخصی تعطیل رسمی اعلام می گردد و مشمول همه اقشار و مردمان کشور می شود. مثلا روز عاشورا به مناسبت شهادت امام حسین (ع) و روز جمعه به مناسبت برگزاری فرضیه نماز جمعه، تعطیل رسمی می باشند. تعطیل اداری شامل تعطیلاتی است که به منظور سازماندهی و مدیریت بهینه ساعات کاری کارکنان، روز مشخصی تعطیل اعلام می گردد و فقط مشمول کارکنان بوده و به سایر مردم جامعه ارتباطی ندارد. به عنوان مثال، کارکنان شیفتی که یک روز کامل( 24 ساعت) کار و دو روز (48 ساعت) تعطیل می باشند. یا تعطیلات روز پنجشنبه های کارمندان تهرانی و کارکنان اغلب شرکت ها مثل شرکت برق، شرکت آب، شرکت مخابرات و غیره در تهران و استانها. بنابراین تعطیلی پنجشنبه ها موضوع ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری که به تصویب کمیسیون اجتماعی مجلس رسیده تعطیل اداری است.

  2. از اعضای محترم کمیسیون اجتماعی مجلس و سایر نمایندگان دلسوز مجلس، برای زحماتشان درباره تصویب تعطیلی پنجشنبه ها و رفع تبعیض 15 ساله بین تهران و شهرستان ها بسیار متشکریم.

  3. از کمیسیون اجتماعی مجلس، بی نهایت خیلی بسیار زیاد فراوان بخاطر ایجاد وحدت رویه بین تعطیلات پنجشنبه های کارمندان تهرانی و شهرستانی و برقراری عدالت اداری متشکریم.

  4. از کلیه نمایندگان محترم و عدالت خواه مجلس شورای اسلامی، صمیمانه و عاجزانه خواهشمندیم به منظور خاتمه دادن به تبعیض 15 ساله بین کارمندان تهرانی و شهرستانی، در اسرع وقت در صحن علنی مجلس، تصمیمگیری فرمایند. پیشاپیش از لطف و مرحمت شما عزیزان بسیار متشکریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا