جزئیات تازه درباره خط جدید مترو در تهران

سرپرست شرکت مترو تهران خبر داد که تا به امروز ۳۵ ایستگاه برای خط ۱۰ مترو تهران پیش‌بینی شده است.

به گزارش تجارت ایده‌آل، نعمت‌اله فرزان‌پور، سرپرست شرکت مترو تهران با اشاره به آخرین وضعیت توسعه خطوط مترو در پایتخت، اظهار داشت: دستگاه‌های زیادی درگیر این پروژه هستند و تا به امروز ۳۵ ایستگاه برای خط ۱۰ پیش‌بینی شده است. ممکن است این تعداد در ادامه کم یا زیاد شود. با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده، ایستگاه‌های تبادلی نیز در این خط خواهیم داشت. این خط جزو چهار خطی است که توسعه موجودی برای آن انجام شده و بخش غربی آن به‌ویژه در اولویت‌های اصلی ما قرار دارد.

وی ادامه داد: هدف اصلی ما از توسعه این قسمت، پاسخ‌گویی به تراکم جمعیتی بالای این محدوده و کاهش بار سنگین ترافیکی در بزرگراه‌های همت و حکیم است. از دیگر مزایای این خط، امکان جابجایی مسافرانی است که از طریق خط ۵ وارد شهر تهران می‌شوند. با احداث این خط، می‌توانیم بخش زیادی از این مسافران را به خطوط ۶ و ۷ منتقل کنیم و عملاً شبکه حمل‌ونقل ریلی را گسترده‌تر کنیم.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در خصوص پرترددترین ایستگاه‌های مترو تهران گفت: در خط ۱، ایستگاه پانزده خرداد با ۶۴۸ هزار و ۱۲۸ مسافر پرترددترین ایستگاه بوده است..

فرزان‌پور افزود: در حال حاضر در بخش تجهیزات، همکاران ما مشغول انجام کارهای بسیار سنگین و تخصصی هستند. در این مرحله، ۳۸ کیلومتر مسیر طراحی و آماده‌سازی شده و نزدیک به ۱۶ کیلومتر دیگر نیز باید به آن اضافه شود. علاوه بر آن، ۱۶۰ کیلومتر دیگر نیز در برنامه اجرایی ما قرار دارد تا بتوانیم مناطق بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم و عملیات اجرایی به‌زودی در این بخش‌ها آغاز خواهد شد.

سرپرست شرکت مترو تهران همچنین درباره خط ۱۱ مترو گفت: هم‌اکنون شورای فنی درگیر بررسی و صدور مجوزهای مربوط به این خط است. ما باید شرایط موجود را از حالت مشکوک خارج کرده و به وضعیتی غیرمشمول تبدیل کنیم. این خط تاکنون موفق به دریافت تأییدیه نهایی برای شروع نشده و ما تلاش داریم با سرمایه‌گذاری‌های مناسب، روند اجرایی آن را تسریع کنیم.

وی در پایان با اشاره به مسائل مالی پروژه‌ها افزود: اگر به هر دلیلی امکان استفاده از منابع مالی متعارف فراهم نشود، ما تلاش خواهیم کرد در مرحله اول تسویه‌حساب‌ها را با بانک مرکزی انجام دهیم. اکنون دولت توان پوشش ۵۰ درصد هزینه‌های پروژه را ندارد و ما باید راهکارهای جایگزینی برای تأمین مالی پروژه‌ها بیابیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا