ثبات قیمت شیرینی در بازار شب عید

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: با وجود افزایش قیمت مواد اولیه، در سال‌جاری نرخ شیرینی شب عید و ایام نوروز نسبت به سه ماه گذشته تغییری نداشته و نخواهد داشت.

به گزارش تجارت ایده‌آل، علی بهره‌مند روز چهارشنبه درباره وضعیت تولید و قیمت شیرینی شب عید و ایام نوروز با بیان اینکه قنادی ها با افت شدید فروش روبه‌رو شده اند، افزود: امکان افزایش قیمت در تولیدات این صنف منطقی نیست زیرا به دلیل افت فروش، برخی واحدهای قنادی امکان ادامه فعالیت نخواهند داشت.

وی تصریح‌کرد: قیمت شیرینی شب عید و زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان بر اساس کیفیت و رتبه‌ بندی توسط قنادی‌ ها تعیین می‌شود، اما انتظار می‌رود قنادان محصول با کیفیت را با قیمت‌ های مناسب به دست مردم برسانند.

بهره مند گفت: با توجه به آزادسازی نرخ کالاهای اساسی همچون آرد، شکر، روغن و افزایش قیمت سایر مواد اولیه تولید کیک و شیرینی، هیچ قیمت‌گذاری دستوری برای شیرینی شب عید و ایام نوروز سال ۱۴۰۳ نداریم، اما مردم می‌توانند هرگونه گران‌فروشی را به اتحادیه و سازمان تعزیرات حکومتی گزارش کنند.

وی افزود: همه قنادی‌ ها و شیرینی فروشی‌ های کشور تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی مستمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، اتاق اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان کشور قرار دارند.

این مقام صنفی اظهار داشت: موضوع نظارت بر عهده واحدهای نظارتی و سازمان صمت استان تهران است، اما طبق روال همیشه در ایام خاص نظارت‌ های بازرسان اتحادیه قنادان در بحث کیفیت، قیمتگذاری و عملکرد واحدهای صنفی مذکور تشدید می‌شود.

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: بیش از ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینی فروشی دارای پروانه در سراسر کشور موجود است که از این تعداد حدود ۲ هزار واحد پروانه‌ دار در تهران فعالیت دارند.

وی با تاکید براینکه با گران‌فروشان و کم فروشان برخورد خواهد شد، افزود: در صورتی که شهروندان در خصوص کیفیت و قیمت محصولات عرضه‌ شده در قنادی‌ ها و شیرینی فروشی‌ های تهران شکایتی داشته باشند، می‌توانند با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ با اتحادیه قنادان یا سامانه ۱۲۴ سازمان تعزیرات تماس بگیرند.

امسال قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامه ای برحسب مواد و کیفیت بین ۱۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان، شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی بین ۱۵۰ تا ۲۷۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۱۱۰ تا ۱۶۰ هزار تومان و کیک یلدایی بین ۱۸۰ تا ۳۸۰ هزار تومان در شیرینی فروشی‌ های درجه یک و دو به فروش می‌رسد.

در ماه مبارک رمضان سال گذشته ۱۴۰۲ قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک ۱۷۰ هزارتومان و برای واحدهای درجه دو ۱۴۰ هزار تومان بوده است.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا