
تولید برنج چینی؛ گامی نوین برای سلامت قلب!
محققان چینی به موفقیت در تولید نوعی برنج دست یافتهاند که قادر به تولید کوآنزیم Q۱۰ یا CoQ۱۰ میباشد.
به گزارش تجارت ایدهآل، این پیشرفت که از طریق ویرایش دقیق ژن به دست آمده، میتواند راه را برای نوآوریهای بیشتر در محصولات اساسی مانند گندم، ذرت و سبزیجات مختلف هموار کند.
کوآنزیم Q۱۰ که یوبیکینون نیز شناخته میشود، بهطور طبیعی در بدن انسان وجود دارد اما با افزایش سن سطح آن کاهش مییابد. مطالعات نشان دادهاند افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا کسانی که از داروهای کاهنده کلسترول استفاده میکنند، معمولاً سطح CoQ۱۰ پایینتری دارند. درحالیکه برخی غذاها مانند ماهی، گوشت و مغزیجات حاوی CoQ۱۰ هستند، غلاتی مانند برنج و گندم معمولاً ترکیبی مرتبط به نام CoQ۹ تولید میکنند که مزایای کمتری برای سلامت قلب دارد.