بهترین روش‌های فریز کردن رب گوجه خانگی برای نگهداری طولانی‌مدت

برای خانم‌هایی که از رب گوجه خانگی به جای رب‌های صنعتی استفاده می‌کنند، نگهداری صحیح و طولانی مدت رب بسیار اهمیت دارد. یکی از بهترین روش‌ها برای این کار، فریز کردن رب گوجه فرنگی خانگی است که از فساد و کپک زدن آن جلوگیری می‌کند.

به گزارش تجارت ایده‌آل، رب‌های خانگی چون فاقد مواد نگهدارنده هستند، به راحتی خراب می‌شوند و در معرض کپک‌زدگی قرار می‌گیرند. از آنجا که تهیه رب خانگی فرآیندی زمان‌بر است و معمولاً خانم‌های خانه‌دار برای مصرف یک سال خود این رب را آماده می‌کنند، فریز کردن بهترین راهکار برای نگهداری طولانی‌مدت است.

روش‌های فریز کردن رب گوجه فرنگی خانگی:

  1. استفاده از زیپ‌کیپ: رب گوجه را می‌توانید داخل زیپ‌کیپ ریخته و با ضخامت یک سانتی‌متر پهن کنید. این روش به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی در زمان نیاز، بخشی از رب یخ زده را جدا کرده و استفاده کنید. همچنین می‌توانید پس از ذوب شدن، باقی‌مانده رب را داخل ظرفی قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
  2. استفاده از ظرف شیشه‌ای مقاوم: یکی دیگر از روش‌ها، استفاده از ظروف شیشه‌ای مقاوم است. شیشه‌ها به مواد داخل خود واکنشی نشان نمی‌دهند. اما باید توجه کنید که هنگام استفاده از ظرف شیشه‌ای، فضای کافی برای انجماد در نظر بگیرید تا از ترکیدن شیشه جلوگیری شود. همچنین برای بسته‌بندی درب، از درب‌های پلاستیکی یا فلزی ضد زنگ استفاده کنید تا در معرض رطوبت دچار زنگ‌زدگی نشوند.

نکات مهم برای نگهداری رب خانگی:

  • از وارد کردن قاشق‌های خیس یا چرب به داخل ظرف رب خودداری کنید، زیرا این کار باعث کپک زدن رب می‌شود.
  • هنگام استفاده از کیسه فریزر، حتماً مراقب باشید که کیسه‌ها سالم باشند تا از نشت آب رب جلوگیری شود و فریزر شما کثیف نشود.
  • قبل از پر کردن شیشه‌ها، آنها را کاملاً تمیز و خشک کنید.
  • برخی خانم‌ها مقداری روغن روی سطح شیشه‌ها می‌ریزند تا از ورود هوا به داخل ظرف جلوگیری کرده و از کپک زدن رب جلوگیری کنند.
  • اضافه کردن مقداری روغن به رب هنگام پخت، می‌تواند ماندگاری آن را بیشتر کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا