افزایش قیمت کرایه تاکسی به کجا رسید؟
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بر این نکته تأکید کرد که سازمان تاکسیرانی باید مسئولیت نظارت بر تاکسیهای اینترنتی را بر عهده بگیرد تا از قیمتگذاریهای سلیقهای در این زمینه جلوگیری شود.
به گزارش اقتصادایران، طبق اعلام عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ، بین ۵ تا ۱۰ درصد سفرهای درون و برون شهری در کشور از طریق سکوهای تاکسیهای اینترنتی انجام میشود.
عباس صوفی با اشاره به ضرورت نظارت بر قیمت گذاری تاکسیهای اینترنتی، بیان کرد: ما باید بپذیریم که متولی هر صنفی باید یک مجموعه باشد. در شرایطی که ما سازمان تاکسیرانی در کشور داریم اما این سازمان مجوز نظارت بر تاکسیهای اینترنتی را نداشته باشد چگونه انتظار داریم قیمت گذاریها نیز به درستی صورت گیرد؟
وی در ادامه اظهار کرد: اگر می خواهیم وضعیت تاکسیهای اینترنتی در سطح کشور سامان پیدا کند، لازم است که متولی این حوزه در سطح کشور یک دستگاه باشد. تاکسی اینترنتی تعریف دارد، اما برابر ضوابط سازمان تاکسیرانی نمیتواند بر قیمت گذاری این بخش ورود پیدا کند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از نگاه بنده اگر قصد داریم که تاکسیرانی در کشور سامان پیدا کند، باید تمام تاکسیها در سطح کشور زیرمجموعه سازمان تاکسیرانی باشند. سازمان تاکسیرانی زیرمجموعه شهرداریهاست. شوراها بر روی این دستگاه نظارت میکنند. شوراها از یک طرف پاسخگوی مردم بوده و از یک طرف پاسخگوی دولت هستند. مصوبات شوراها به تایید فرمانداریها می رسد و وزارت کشور نیز بر روی آن نظارت دارد.
وی در ادامه تاکید کرد: برای ساماندهی تاکسی های اینترنتی نیز لازم است که متولی این بخش سازمان تاکسیرانی کشور شود. این متولیگری چند بخشی این بساط را درست کرده است که سبب شده نظارت دقیقی در این حوزه صورت نگیرد. از نگاه بنده این کار اشتباه بوده و باید اصلاح شود.