آلبالو پلو؛ زینت بخش مجالس شما + فیلم

آموزش پخت آلبالو پلو؛ زینت بخش مجالس شما را ببینید.

به گزارش تجارت ایده‌آل، مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۴ پیمانه
البالو ۳۰۰گرم
شکر ۱۵۰گرم
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد درشت برای گوشت تا پنجاه درصد ابش رو بگیرید.نمک و فلفل و زعفران برای گوشت
کره سی گرم داخل البالو بیست گرم روی برنج

بهتره هسته آلبالوهارو به کمک نی یا ابزار بگیرید که خیلی له و وا رفته نشه و مجلسی تر باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا