
آثار ۲۲۲مصوبه شورای گفتوگو در وضعیت کسبوکارها
قائممقام دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۲۲۲ مصوبه شوراهای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در استانها منتج به بهبود محیط کسبوکار در استانها شدهاند.
به گزارش تجارت ایده آل، عضو هیات رئیسه اتاق ایران با توجه به اینکه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و شوراهای استانی متناظر آن از مکانیسمهایی هستند که میتوانند به وفاق بین دولت و بخش خصوصی برای اصلاح فرآیندها و رفع موانع حوزه تولید و سرمایهگذاری منجر شوند، گفت: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۲۲۲ مصوبه شوراهای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در استانها منتج به رفع مشکلات اقتصادی و بهبود محیط کسبوکار در استانها شدهاند.
او افزود: شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و شوراهای استانی متناظر آن، با توجه به ماهیت عملکردی و جایگاه قانونی خود از جمله ماده ۷۵ قانون برنامه پنجم توسعه، از مکانیسمهایی هستند که میتوانند به وفاق بین دولت و بخش خصوصی برای اصلاح فرآیندها و رفع موانع حوزه تولید و سرمایهگذاری بهمنظور نیل به توسعه اقتصادی کشور کمک کنند.
کاشفی از شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به عنوان نهادی گفتمانساز یاد کرد و افزود: گفتمانسازی پیرامون بهبود فضای کسبوکار در سطح کشور، بسترسازِی تعامل سازنده دولت و بخش خصوصی برای رفع موانع مخل تولید، بهبود محیط کسبوکار، اصلاح ساختار اقتصادی کشور، افزایش رقابتپذیری اقتصادی و تسهیل فعالیت بخش خصوصی از جمله مواردی هستند که به همت شورای گفتوگو دنبال میشوند.
عضو هیات رئیسه اتاق ایران در ادامه، نگاهی به نتیجه بررسی مجموعه دستاوردهای شوراهای استانی داشت و گفت: شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در استانها در مجموع تعداد ۱۷۶۲ مصوبه داشتهاند که ۲۲۲ مصوبه منجر به حل مشکلات و مسائل اقتصادی و بهبود محیط کسبوکار استان شده است.
او اعلام کرد: شوراهای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استانهای سمنان، زنجان، تهران، البرز، خراسان رضوی و بوشهر دارای بالاترین مصوبات منجر به حل مشکلات و مسائل اقتصادی بودهاند.
قائممقام دبیر شورای گفتوگو درباره عملکرد شوراهای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استانی بر اساس شاخصهای اصلی مورد ارزیابی نیز گفت: با توجه به رتبهبندی انجام شده (در سال ۱۴۰۳)، استان خراسان رضوی رتبه اول، کرمان رتبه دوم و مازندران رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.