
نکات کاربردی برای پخت غذا با کمترین روغن و بهترین طعم
در ادامه این مطلب، با روشهایی برای پخت غذاهای سالم و کاهش مصرف روغن آشنا خواهید شد.
به گزارش سایت تجارت ایده آل؛ پخت غذاهای خوشمزه هنر خاص خود را دارد، اما نیازی نیست برای خوشمزهتر شدن غذا، آن را در روغن غوطهور کنید. استفاده زیاد از روغن علاوه بر افزایش کالری غذا، میتواند تأثیر منفی بر سلامت شما بگذارد. در اینجا هفت روش کارآمد برای کاهش روغن اضافی غذا بدون اینکه طعم آن به خطر بیفتد، معرفی میکنیم.
۷ روش برای کاهش روغن اضافی در پخت غذا
- استفاده از کاغذ روغنی پس از پخت غذا، آن را روی دستمال کاغذی جاذب یا کاغذ روغنی قرار دهید. این کار کمک میکند تا روغن اضافی از سطح غذا جذب شود. این روش مخصوصاً برای غذاهای سرخشده مانند سمبوسه، مرغ سرخشده و سیبزمینی سرخشده مؤثر است.
- پختن به جای سرخ کردن به جای سرخ کردن، غذاها را در فر بپزید. برای مثال، به جای سیبزمینی سرخشده، از سیبزمینی تنوری استفاده کنید و مرغ یا ماهی سوخاری را در فر بپزید. این روش به حداقل روغن نیاز دارد و میتواند بدون چربی اضافی، غذا را ترد و خوشمزه کند.
- استفاده از تابه نچسب روی تابههای نچسب با کیفیت سرمایهگذاری کنید. این تابهها به روغن کمتری نیاز دارند و غذا به راحتی به آنها نمیچسبد، که باعث میشود شما در هنگام پخت غذاهایی مثل کوکو یا سیبزمینی از روغن کمتری استفاده کنید.
- گریل کردن کباب کردن گوشت و سبزیجات یک روش سالم و جایگزین برای سرخ کردن است. در این روش، چربی اضافی از غذا خارج میشود و بدون نیاز به روغن، طعمی لذیذ و سالم خواهید داشت.
- بخارپز کردن بخارپز کردن به حفظ طعم طبیعی مواد غذایی بدون افزودن روغن کمک میکند. این روش برای پخت سبزیجات، ماهی یا حتی کوفتهها عالی است، زیرا مواد مغذی و بافت غذا حفظ میشود.
- تفت دادن با آب یا آب گوشت به جای استفاده از روغن، سبزیجات یا پروتئینها را با آب سبزیجات یا آب گوشت تفت دهید. این روش باعث میشود غذا مرطوب بماند و از سوختن آن جلوگیری شود، بدون اینکه کالری اضافی به غذا اضافه گردد.
- جدا کردن چربیها هنگام پخت سوپ یا خورش، پس از پخت غذا را در یخچال بگذارید. چربی سطح غذا جامد میشود و به راحتی میتوانید آن را قبل از گرم کردن یا سرو جدا کرده و دور بریزید.
با رعایت این روشها، میتوانید غذاهایی سالم و خوشمزه تهیه کنید بدون اینکه نیازی به استفاده زیاد از روغن باشد.