ماجرای گوشت ۶۶۰ هزار تومانی در بازار

منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور در مورد تغییرات قیمت گوشت در یکساله اخیر، گفت: تغییر ارز گوشت قرمز، یکی از عواملی بوده که موجب افزایش سرسام‌آور قیمت گوشت شده است و همین عامل موجب شد که توان خرید گوشت در بسیاری از مصرف‌کنندگان نباشد.

به گزارش تجارت ایده آل؛  رئیس شورای تأمین دام کشور تغییر ارز تخصیص یافته به گوشت قرمز و افزایش قیمت نهاده‌های دامی را دو عامل موثر در گرانی گوشت دانست

منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور در مورد تغییرات قیمت گوشت در یکساله اخیر، گفت: تغییر ارز گوشت قرمز، یکی از عواملی بوده که موجب افزایش سرسام‌آور قیمت گوشت شده است و همین عامل موجب شد که توان خرید گوشت در بسیاری از مصرف‌کنندگان نباشد.

پوریان ادامه داد: سال گذشته گوشت گوساله برزیلی با یک قیمت مشخص با ارز نیمایی وارد می‌شد که کمتر از کیلویی ۳۰۰ هزار تومان بود؛ این گوشت در ابتدای سال ۱۴۰۴ به حدود ۴۰۰ هزار تومان رسید؛ اما به یکباره قیمت این گوشت جهش پیدا کرد؛ به طوری که در حال حاضر به کیلویی ۶۶۰ تا ۶۵۰ هزار تومان رسیده است که خرید آن در توان مصرف‌کنندگان نیست.

رئیس شورای تأمین دام کشور با بیان اینکه عامل دوم تغییر در بازار گوشت قرمز، نهاده‌های دامی بود، گفت: ما شاهد نوسان در بخش نهاده‌های دامی نیز بودیم. به وجود اومد دقیقا زمانی که شرایط تولید به گونه‌ای است که تولید نیاز به نگهداری یا تغذیه داشت، تنش و نبود نهاده‌های دامی موجب شوک قیمتی در بخش دام زنده به وجود آمد.

پوریان افزود: دولت باید چاره‌ای برای تعدیل قیمت گوشت قرمز بیندیشد. مردم توان خرید گوشت قرمز با قیمت‌های فعلی را ندارند. قرار نیست ما گوشت را وارد کنیم و بازار پر، اما قیمت‌ها بالا باشد.

وی با اشاره به بیماری تب برفکی در میان دام سنگین، گفت: امیدواریم تب برفکی کنترل و بازار نهاده سامان بگیرد. همچنین تعدیل در قیمت گوشت صورت بگیرد تا مصرف‌کنندگان توان خرید داشته باشند.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا