طرز تهیه فلافل آبادانی خوشمزه بدون نخود

فلافل آبادانی بدون نخود یک گزینه خوشمزه و مغذی برای کسانی است که به نخود حساسیت دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند.

به گزارش تجارت ایده‌آل، این فلافل با استفاده از دال عدس به جای نخود تهیه می‌شود و طعمی متفاوت و لذیذ دارد. در ادامه، دستور تهیه فلافل خانگی بدون خیساندن نخود آورده شده است که می‌توانید به سادگی و سرعت آن را آماده کنید.

مواد لازم فلافل آبادانی بدون نخود:

  • دال عدس: ۲۵۰ گرم
  • آرد سوخاری: ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • جعفری و تلخون: ۵۰ گرم
  • سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  • ادویه فلافل شامل نمک، فلفل، پودر انبه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر فلافل پفکی با دال عدس:

  1. ابتدا دال عدس‌ها را داخل آب گرم به مدت ۶ الی ۷ ساعت بخیسانید.
  2. پس از خیساندن، دال عدس‌های خیس خورده را در غذاساز بریزید و سایر مواد اولیه مانند پیاز، سیب‌زمینی، سبزی‌ها (جعفری و تلخون)، سیر و ادویه‌ها را اضافه کرده و خوب میکس کنید.
  3. بعد از میکس شدن مواد، آرد سوخاری را به ترکیب اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس مواد را کمی استراحت دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
  4. حالا خمیر فلافل آماده است؛ با استفاده از فلافل زن یا هر قالب دیگری، خمیر را به شکل فلافل درآورده و در روغن داغ سرخ کنید.

این دستور تهیه فلافل بدون نخود یک گزینه سریع، راحت و خوشمزه برای کسانی است که می‌خواهند از فلافل لذت ببرند بدون اینکه به نخود حساسیت داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا