طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی؛ ساده، خوشمزه و فوق‌العاده

سس آلفردو یک سس غلیظ و خوشمزه است که می‌توانید آن را به راحتی در منزل آماده کرده و با پاستا، میگو یا فیله مرغ سرو کنید.

به گزارش تجارت ایده‌آل،  در اینجا طرز تهیه این سس محبوب و نکات ضروری برای داشتن یک سس آلفردو خوشمزه را برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم برای سس آلفردو:

  • خامه غلیظ: ۱ و ¾ پیمانه
  • کره: ۶ قاشق غذاخوری
  • حبه سیر: ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو:

  1. ابتدا تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کره و خامه را داخل تابه ریخته و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. زمانی که کره و خامه شروع به حباب زدن کردند، سیر رنده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط نسوزد.
  3. نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  4. پس از آماده شدن سس، حرارت را کاهش دهید تا سس گرم بماند.

نکات:

  • به جای یک حبه سیر، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید.
  • اگر ترجیح می‌دهید، می‌توانید به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.
  • برای تزیین سس آلفردو، جعفری یا ریحان تازه را می‌توانید استفاده کنید.

پیشنهاد سرو:
این سس بیشتر با پاستای فتوچینی سرو می‌شود و می‌توانید آن را همراه با میگو یا فیله مرغ کبابی نیز سرو کنید. همچنین این سس برای گیاه‌خواران نیز یک غذای مناسب است.

زمان آماده‌سازی:

  • زمان تهیه مواد اولیه: ۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • این سس برای ۴ نفر مناسب است و در مجموع در ۳۰ دقیقه آماده سرو می‌شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا